torstai 1. syyskuuta 2011

Mikä on homman nimi?


Live-pullistus - 
Rantajätkät avaavat ovet 
nuorille kyvyilleYlöjärveläisen Rantajätkät ry:n uusi musiikki- ja kulttuuritapahtuma Live-pullistus rykäistään käyntiin lauantaina 10. syyskuuta Rantajätkien kämpällä osoitteessa Toimintatie 3. Kyseessä on yhdistyksen ja Kantri ry:n myöntämän EU-rahoitteisen Leader-tuen kehityshanke, jolla halutaan houkutella nuoria uusien harrastusten pariin.
Hankkeen tavoitteena on luoda ikärajaton, toistuva ja monitaiteellinen musiikkitapahtuma, joka kiertää kuukausittain eri tapahtumapaikoissa Ylöjärvellä ja muuallakin Pirkanmaalla. Hankkeen pitkäaikaisena tavoitteena on aktivoida nuoria ja kehittää heidän harrastusmahdollisuuksiaan musiikin ja kulttuurin parissa.
Kysymys ei ole pelkästään rock-musiikista, vaan tarkoituksena on kysellä ja löytää ja toteuttaa nuorten omia kiinnostuksen kohteita ja ideoita. Sellaisia voisivat olla esimerkiksi soittaminen, esiintyminen, miksaus, valokuvaaminen, valotekniikka tai muu roudaaminen. Rantajätkät ry tarjoaa nuorille mahdollisuuden paitsi esiintymiseen niin myös uusien taitojen oppimiseen rennolla otteella, yhdessä kokemisen ja tekemisen riemua unohtamatta.
  • Näissä tapahtumissa jokainen on onnistuja, oli hän sitten lavan edessä, takana tai missä vain, hankkeen projektityöntekijä Jenni Mäkinen lupaa.
Kämpän ovet auki lauantaina 10.9. kello 15 eteenpäin iltaan asti
Live-pullistus -hanke käynnistyy ensi lauantaina 10. syyskuuta Rantajätkien uudella toimitilalla, jossa on luvassa monipuolista ohjelmaa sekä mahdollisuus tutustua talon reenikämppiin, PA-varastoon sekä rakenteilla olevaan studioon. Kello 16 alkavaan tapahtumaan on vapaa pääsy ja tervetulleita ovat kaikki halukkaat. Kämpän osoite on Toimintatie 3 Elovainiolla, ja tie kulkee Suomi-Soffan takaa.
  • Lauantaina pääsee tutustumaan yhdistyksen toimintaan, ja samalla voimme selvittää, mikä nuoria kiinnostaa. Kaikki nuoret sekä vanhemmat ovat tervetulleita katsomaan, mikä paikka toimitila oikein on, Jenni Mäkinen toivottaa.
Rantajätkät ry – tuhtia tärinää jo vuodesta 1982
Monisärmäinen kulttuuri- ja musiikkijärjestö Rantajätkät ry on perustettu vuonna 1982. Muun muassa Pöheikön Pölläyksestä ja Räikkärockista tutuksi tullut porukka on sittemmin rakentanut itselleen uuden toimitilan, ja vasara paukkuu edelleen tulevan äänitysstudion puolella.
Lisätietoja hankkeesta sekä yhdistyksestä löytyy osoitteesta livepullistus.blogspot.com , www.raikkarock.net -> Live-pullistus sekä www.facebook.com/livepullistus tai Jenni Mäkinen puh 044 090 1134.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti